ALKOSS ÉS FOTÓZZ

Fotózd le a munkád tökéletes minőségben telefonnal

Egy ideális világban a munka nem fejeződik be a kivitelezéssel, meg is kell tudni örökíteni. Egy jó fotó legyen a Te tudatos döntésed, ne a véletlen műve!

Számomra nem csak az a fontos, hogy minőségi munkákat készítsek, hanem, hogy meg is tudjam őket örökíteni. Ebben a könyvben az a célom, hogy téged, sminktetováló/műkörmös/pillás kolléganőt, ebben a tekintetben segítselek. Egy számomra ideális világban a képeid mindig vissza fogják adni a munkád minőségét, hiszen egy jó fotó nem lehetvéletlen műve. Ez a könyv azért született meg, hogy segítsem a munkád, fogjam a kezed, vagyis a telefonod és hozzájáruljak ahhoz, minél több szakember tudja megmutatni a vendégeinek, kollégáinak a gyönyörű munkáikat.

 
Ez a könyv kifejezetten a szépségiparban dolgozó szakembereknek készült, abból a célból, hogy megkönnyítse az elkészült munkák telefonnal történő lefotózását, mely oly sok embernek gondot okoz. Legyen a fotózás öröm és a munka befejezésének megkoronázása.
 
Részletes leírást tartalmaz 17 oldalon keresztül a telefonos fotózáshoz legfontosabb tudnivalókról és sok kulisszatitkot is elárulok benne, hogy mi és miért fontos, hogyan készíthető tökéletesen éles, közeli fotó egy – egy munkáról. Hihetetlen lehet, de a telefonos fotózásnál, sok mindenki arra számít, hogy csak egy 100 oldalas leírásban fogja tudni megérteni a tökéletes fénykép elkészítésének módját. Meg kell, hogy nyugtassalak, ez ennél sokkal könyebb és egyszerűbb, mint sokan gondolnák! A tartalom hosszánál szem előtt tartottam, hogy gyorsan és hatékonyan juthasson az olvasó valós tudáshoz, hogy már egyből olvasás után tudja való életben is hasznosítani a megszerzett tudást.
Miben nyújt neked segítséget a könyv?
 • Éles, részletgazdag fotók készítése – vajon hogyan érhetjük ezt el?
 • Megfelelő fényviszony felismerése – milyen a tökéletes megvilágítás
 • Megfelelő távolság bemérése a fotóhoz – honnan is kell fotózni?
 • Fátyolmentes” képek készítése – az egyik legbanálisabb hiba, amit rengetegen elkövetnek, pedig megoldása pofon egyszerű
 • HD minőségben való feltöltés a közösségi oldalakra – igen…ezt is be kell állítani
 • Megfelelő felbontásban történő fotózás – nem mindig alapbeállítás
 • A tökéletes képszerkesztő program megtalálása – nagyon sok képszerkesztő rontja a kép minőségét, viszont a könyvben elárulom én melyiket használom
 • Egyszerű, gyors és érthető magyarázatok

Milyen előnyökre tehetsz szert ezzel a tudással?

 • a tökéletes fotóiddal helyzetelőnybe kerülsz a konkurenciáddal szemben – tanulj meg Te elsőként fotózni
 • vendégcsalogató, valódi fotók – ha te el tudod készíteni a munkát, ne félj megmutatni
 • bővülő vendégkör – a legnagyobb reklám a munkád megmutatása
 • nagyobb bevétel – a bővülő vendégkör eredménye
 • használható munkafotók, akár reklámcélra – hirdesd a munkád a kifogástalan fotóiddal
 • fotózási idő lerövidülése – pár perc és kész a tökéletes fotó
 • az életben is hasznosítható tanácsok – akár családi fotókhoz

Rendeld meg az Alkoss és fotózz c. kézikönyvet és használd az elsők között, hogy a munkáidról tökéletes fotót készíthess!

Megíráskor a gyors, hatékony és valós tudás megszerzése volt a cél, hogy a szépségiparban dolgozók a lehető leggyorsabban juthassanak hozzá a gyakorlatban egyből hasznosítható információhoz.

A könyv ára egy sminktetováló pigmentnek vagy egy műkörmös továbbképzés árának felel meg, mégis a megszerzett tudással igen nagy anyagi bevételre tehetsz szert, ha jól használod! A írott anyag célja, hogy a szakemberek, tanfolyam nélkül, otthon is el tudják sajátítani ezt a tudást.

A könyv ára: 19.900 Ft + ingyenes szállítás

Fizetési mód: Előre utalás

A bankszámlaszámot emailben rendelést követően elküldjük neked

Minden sminktetováló képzésünkön résztvevő a könyvet AJÁNDÉKBA kapja!

Megrendelés

A rendelés leadható  az itt található űrlapont vagy emailen, telefonon de a facebook oldalunkon is!

Küldd el nekünk emailben a postázási és számlázási nevet, címet, telefonszámodat! Ahogy megkaptuk az emailedet, küldjük neked a számlaszámukat, ahova el tudod utalni az Alkoss és fotózz kézikönyv árát!

info@sugarzsanett.hu

+3620/5837-267

Faceboook: 

Telefonnal készült fotók

A galériákban látható fotók mind kizárólag telefonnal készültek

Sminktetoválások

Műkörmös fotók

Bokor Vivien munkái telefonnal fotózva

Műszempilláról készült fotók

Életképek